Klimaskærm

 

Klimaskærme – Altansystemer

Klimasystem til udestuer og balkoner.Med Ventana’s komplette klimasystem og vores ekspertise, får du mulighed for at skræddersy et klimasystem, der passer til DINE behov. Du får et ekstra rum nærmere naturen, som kan nydes fra tidligt forår til sent på efteråret. Glasset beskytter mod regn, blæst og støj.
 klima10 Ventana er et profilsystem i aluminium som lagerføres i natureloxeret eller hvidt. Andre farver kan bestilles. Enhver detalje i systemet er nøje udvalgt, dette garanterer lang levetid.

  • Vinduer og døre ruller let på nylon hjul med rustfrie lejer.
  • Bundprofilerne som døre og vinduerne kører på, findes med 2,3 eller 4 spor. Det er derfor muligt at bygge op til 8 modgående døre på eet parti.
  • Aluminiumsprofilerne leveres med dobbelte børstetætninger mod top- & bundprofilen samt også imellem døre og vinduerne, hvilket forhindrer træk, lyd og vibrationer.
  • Håndtag i fuld højde på vinduer og døre. Dette giver stabile døre/vinduer, som er nemme at åbne og lukke. Ikke behov for eftermonterede løse håndtag.

Foruden skydedøre/vinduer kan faste partier produceres i valfrie vinkler, hvilket gør systemet komplet.

Ventana’s klimasystem kan leveres med mange forskellige typer og tykkelser af glas. Enkeltglas, Hærdet eller energi glas. 4 til 6 mm tykt monteres med gummilister.

 

Kontakt os på tlf.  2070 2423 eller mail: glas@gesler.dk

 

klima2
klima3
klima4
klima5 klima6 klima7 klima8 klima9