Kælderrum m.v

Gesler Service tilbyder en prisstærk og meget fleksibel løsning til kælderrum m.v. Den er både moderne, let og samtidig meget modstandsdygtig overfor fugt og brand end traditionelle kælderrum.

Vi anvender systemerne fra Troax, som er en førende svensk producent på området.

Troax systemet kan leveres i 3 forskellige sikkerhedsniveauer mht til indbrud og hærværk.

Troax Classic er den letteste, billigste og mest solgte model til opdeling af kælderrum/pulterrum m.v. Classic leveres med netvægge og netdøre, udført i et fintmasket trådnet, men kan også leveres i en fuldplade løsning.

Troax Medium er en god middelvejs løsning, som sikre en højere sikkerhed med mulighed for godkendte låse. Medium systemet leveres også i fuld stålplade i stedet for trådnet for at forhindre indsyn, der vil dog stadig være trådnet i toppen for at give lys ind i kælderrummet.

Troax Safe er den sikreste model i ekstra kraftig trådnet. Systemet leveres med dækkappe til beskyttelse af hængelåsen eller med låsekasse til ASSA/EURO cylinderlås.

Se brochure fra Troax med flere detaljer m.v. -> Troax kælderrum

Vi kan være med fra start og f.eks. stå for nedtagning af eksisterende rum inden montage af de nye kælderrum. Vi kan også levere materialerne klar til montage, hvis man selv ønsker at montere. Døre kan også leveres færdige med nummerskilt og lås.

Ring / Mail for mere information eller aftale om uforpligtende opmåling og tilbud.