Salgs- & Leveringsbetingelser

Disse generelle betingelser er gældende med mindre andet er skriftligt aftalt.

 

Rabat :
Ved større opgaver/ordrer kan der opnås rabat – Ring/Skriv til os med opgavens omfang og vi vil vende retur med et godt tilbud !

Evt. rabat gælder ikke leveringsomkostningen.

 

Fortrydelsesret :
Da termoruderne er specialfremstillet på Deres mål er der ingen fortrydelsesret herpå. Generelt er der ikke fortrydelsesret på specialfremstillede varer.
Almindelige varer samt standard tilbehør er dog omfattet af loven om fortrydelsesret, der foreskriver 14 dage for denne type varer.

Forsendelse :
GESLER SERVICE tilbyder at levere termoruder for kr. 550,00 på adressen herefter overgår ansvaret til kunden. I forbindelse med leveringen er det kundens ansvar at der er et forsvarligt afsætningssted.(evt. 2 stk. træ¦)

Normalt er der en leveringstid på termoruder på 6-8 arbejdsdage, men yderdistrikter må påregne yderligere et par dage ! Forventet levering vil altid fremgå af ordrebekræftelsen.

Samlet ordrestørrelse for levering skal minimum være på kr. 1.000,- på grund af høje transportudgifter.

For at GESLER SERVICE kan levere på adressen, skal tilkørselsvejen(e) kunne tillade en (stor) lastbil at passere, d.v.s. at små grusveje, lave broer o.s.v. kan forhindre Os i at levere på adressen. Leverer kun til brofaste øer !

I sommerferie perioden, uge 28-31 kan ovennævnte leveringstid ikke altid holdes. Det samme gælder jul/nytår perioden.

Leveringstiden vil altid blive oplyst i forbindelse med ordrebekræftelse.

Der er selvfølgelig også mulighed for at afhente ruderne på vores lager i Greve, info følger ved bestilling.

Ejendom :
Alle varer købt hos GESLER SERVICE, forbliver GESLER SERVICE’s ejendom, indtil disse er leveret. evt. Returforsendelser er for egen risiko, indtil GESLE SERVICE modtager returforsendelsen.

Betaling :
GESLER SERVICE modtager checks eller der kan overføres direkte til vores bankkonto. P.g.a. produktet effektueres ordren først når pengene er på vores konto.

Overfør til Basisbank konto : 1671 0001143409

Forbehold :
Der tages forbehold for fejl i tekster, billeder m.v. på sitet, leverancesvigt, samt evt. ændringer i moms/afgifter.

Varer sendes alene til adresser i Danmark. Hvis det viser sig, at GESLER SERVICE ikke kan gennemføre ordren på grund af de nævnte forhold, vil GESLER SERVICE hurtigst muligt give meddelelse herom. Fremsendelse af ordrebekræftelse er ikke til hinder for, at GESLER SERVICE kan gøre forbeholdet gældende.

ENHVER ORDRE MODTAGES UNDER FORBEHOLD FOR FORCE MAJEURE, HERUNDER KRIG, BORGERLIGE UROLIGHEDER, NATURKATASTROFER, STREJKER OG LOCKOUT MV. – som har direkte indflydelse på GESLER SERVICE’s virksomhed og drift.

 

Ansvarsbegrænsning :
Et erstatningsansvar overfor GESLER SERVICE kan aldrig overstige fakturabeløbet for de/den solgte genstand(e).

GESLER SERVICE hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab i anledning af aftalen, herunder indirekte tab, der opstår som følger af forsinkelse eller mangler ved det solgte.